maart 12, 2019

Als een enthousiaste saunabezoeker bent, dan weet je vast wel dat het fijn is om een goede sauna handdoek bij je te hebben. Je kan natuurlijk een normale handdoek meenemen, maar er zijn tegenwoordig veel meer keuzes! Er zijn verschillende benamingen voor een sauna handdoek zoals sauna badhanddoek of omslagdoek. Wees maar gerust! Dit komt allemaal op het zelfde neer.

Ik ben op zoek gegaan naar de beste sauna handdoek.

De normale badhanddoek

Ga jij eens op een blauwe maandag naar de sauna? Dan kan je gewoon je normale handdoek uit de badkamer meenemen. Zorg er wel voor dat het een grote handdoek is, zodat je er geheel op kan liggen. Ook raad ik je een extra handdoek mee te nemen, voor de zekerheid. Het is fijn om altijd een schone sauna handdoek bij je te hebben. 

Een poncho handdoek

Als je een echte trendzetter wil zijn binnen jouw sauna, dan moet je zeker eens gaan kijken naar een poncho sauna handdoek. Bij Ponchy.nl verkopen ze handgemaakte handdoeken en zijn geïnspireerd op de handdoeken die worden gebruikt door surfers. Het fijne aan deze sauna handdoek is dat je lekker rond kan lopen, zonder dat je handdoek zomaar van je afglijdt of iets dergelijks. Wij hebben sinds kort ook de Ponchy op onze website staan, bekijk ze hier.

Een handdoek met elastiek

Ook worden er sauna handdoeken met elastiek gemaakt, speciaal voor bezoeken aan de sauna. Het voordeel van deze sauna handdoek is dat hij goed om je middel blijft zitten. Hou jij ervan om languit op je sauna handdoek te liggen, dan raad ik je deze sauna handdoek niet aan. Je kan de sauna handdoek door het elastiek niet languit neerleggen.

Een handdoek met klittenband

Ben jij op zoek naar de fijnste sauna handdoek om mee te nemen? Dan moet je zeker gaan voor de sauna handdoek met klittenband in onze webshop. Ik ben geïnspireerd in Noorwegen door het design van deze handdoek en vond het zo geweldig, dat ik het product in Nederland ook wilde promoten. Wil je hier meer over lezen, kijk dan eens op onze over ons pagina. Het voordeel van de sauna handdoek met klittenband, is dat je de sauna handdoek kan omslaan, maar ook languit ergens kan neerleggen.

Ik wens je super veel plezier in de sauna, pak je favoriete sauna handdoek en vergeet je slippers niet!

 – Annemieke Hendriks